Portfolio

300x200

Natuurfotografie

De natuur biedt zoveel mooie onderwerpen om te fotograferen. Zowel flora als fauna bieden een enorme hoeveelheid en diversiteit aan dankbare onderwerpen. De natuur laat zich slecht regisseren, en stelt je als fotograaf voor bijzondere uitdagingen.

Bekijk

300x200

Macrofotografie

Bij macrofotografie gaat het om het vastleggen van details van een onderwerp dat het menselijk oog normaal zou ontgaan. De registratie van details en het onttrekken van een onderwerp uit zijn omgeving levert vaak hele abstracte beelden op.

Bekijk

300x200

Landschapsfotografie

Het fotograferen van landschappen is waarschijnlijk de bekendste vorm van fotografie, maar ook de meest onder- schatte. Naast de bekende elementen land, lucht en horizon, zijn seizoen, weer en tijdstip bepalend voor het eindresultaat.

Bekijk

300x200

Portretfotografie

Over het algemeen wordt een geposeerde foto beschouwd als portretfoto. Maar ook spontane ongeposeerde foto's waarbij het gezicht centraal staat behoren tot die categorie. Licht en achtergrond in grote mate bepalend voor het uiteindelijke resultaat.

Bekijk

300x200

Sportfotografie

Sportfotografie is een kunst op zich. Het vastleggen van snelle actie, vereist een goede techniek en kennis van de sport. Ook het vastleggen van emoties, of een verhaal, maar vooral het kiezen van het moment, maakt de sportfotografie een uitdaging op zich.

Bekijk

300x200

Avondfotografie

door het gebrek aan licht is 's avonds fotograferen niet voor iedereen een voor de handliggende keuze. Indien er echter aan een aantal basis voorwaarden wordt voldaan, is het een leuke en creatieve vorm van fotografie met sfeervolle beelden als eindresultaat.

Bekijk